Tienermeid helemaal gek van oudere mannen

Ik heb een meisje van 18 leren kennen die helemaal gek is op wat oudere mannen. Ik ben zelf achterin de 20 en ik vind dat soort meisjes nou eenmaal heel erg lekker. Onschuldig, maar wel met de vormen van een vrouw. Ik val persoonlijk op de wat kleinere tienermeiden. Daarmee bedoel ik de lengte. Ik val sowieso niet op grotere vrouwen. Het gevoel dat ik hen domineren kan is iets wat ik heel graag ervaar en dat is bij de minder lange meiden nou eenmaal een heel stuk meer aanwezig.

Niet dat ik bruut ben en hen ook echt domineer, maar het idee dat het kan is voor mij al genoeg. Het meisje van 18 komt dus met regelmaat bij mij langs, maar tot vorige week was er nog niets echt gedaan. We waren wat aan het flirten en daar bleef het dan wel bij. Maar vorige week wilde ze dus echt iets meer dan alleen leuke praat en een beetje elkaar op lopen te geilen. Sex was ze nog niet aan toe, maar iets met haar handen en mond en dat soort dingen, daar had ze geen enkel probleem mee.

In mijn optiek valt dat ook onder sex, maar ik liet haar maar in die waan. Ik zei dat ze mij bijvoorbeeld wel mocht pijpen. Daar had ze wel zin in. Het leek haar wel tof om eindelijk mijn pik in volle kracht te zien. Ze zei dat ze hoopte dat hij lekker dik en lang zou zijn. Ik werd al geil van het idee en dus werd mijn pik spontaan hard. Ik stond op, maakte mijn broek los en liet haar de broek en onderbroek zelf naar beneden trekken.

Zo kon ze de verrassing zelf gaan onthullen. Ze vond het heel erg spannend, dat kon ik in haar ogen zien. En toen ze beide broeken naar beneden trok, viel haar mond open. ‘Jezus wat is hij groot!’. Het floepte er heel spontaan uit. Direct greep ze mijn pik beet. Die kleine warme tienerhand om mijn lul was een genot om te ervaren. Helemaal toen ze ook nog haar tweede hand moest gebruiken om hem goed af te kunnen trekken.

Ze trok mijn voorhuid naar achteren en bekeek mijn al glimmende eikel. De tienermeid stak haar tong uit en likte aan het pisgaatje, waar een druppel voorzaad uit was komen zetten. Ze opende haar mond en nam zonder verder iets te zeggen mijn lul tussen haar zachte jonge lippen. Ze begon heel erg rustig heen en weer te gaan met haar hoofd en met haar tong likte ze over mijn eikel. Ze keek op en zei dat ik lekker smaakte.

Daarna ging ze weer verder. Ik besloot mijn handen op haar hoofd te leggen en haar zo en beetje te begeleiden. Dat voelde voor mij althans wel lekker. Zo kon ik aangeven wat voor tempo ik fijn vond. Daarnaast was het ook zo dat ik op die manier veel beter kon laten merken of het dieper moest of niet. Al snel had ze door dat ik meer pik naar binnen wilde drukken, doordat ik haar hoofd steeds meer naar mij toe aan het trekken was.

Daar bleek die jonge tiener meid heel erg goed in te zijn. Mijn lul gleed heel erg diep naar binnen, maar net niet in haar keel. Dat was in ieder geval iets wat we wel zouden kunnen oefenen, zo vond ik. Ik neukte dat mondje een beetje harder. Ze zette haar kleien handen tegen mijn dijbenen aan om mij tegen te houden, maar ik hield vol. Uiteindelijk gaf ze zich over en ja hoor, hij gleed in haar keel. Ik liet hem daar drie tellen zitten en trok hem uit haar strot.

De jonge meid had waterige ogen gekregen en wilde meer paal in zich voelen. Ze deed haar shirt uit en toen zag ik na het uitdoen van het bh haar mooie borsten. Ze kwam omhoog en nam mijn paal tussen die tienerborsten en begon mij ermee af te trekken. Ik kwam bijna klaar, net op tijd hield ze op, zodat ze weer verder kon pijpen. Op zijn Russisch was ze dus ook al goed in. Terwijl ze met twee handen mijn pik bewerkte en hard aan mijn leuter zoog, merkte ik dat ik klaar ging komen.

Ze zoog door, zelfs toen ik mijn klodders zaad achterin haar keel schoot en ze er haast op stikte. Ze was moedig en hield goed vol. Toen mijn zak leeg was kek ze omhoog en vroeg of ze het goed had gedaan. Ik was even buiten adem en dus knikte ik met een knipoog erbij. Het sletje had nog wat zaad op haar mondhoek zitten en dat haalde ze nadat ik het zij er met haar tong van af en ook dat slikte ze gulzig door.

Toen kwam ze tegen mij aan staan en begon ze tegen mijn pik te wrijven. Ze wilde mijn lul eigenlijk wel in haar tienerkutje voelen. Ze was zo geil als boter. Maar ik hield haar af en zei dat ze daarvoor nog even moest wachten. Nu komt ze straks hier naartoe en dan gaan we het eindelijk doen. Ik kan niet wachten tot mijn dikke lul in dat veel te strakke gaatje mag pompen. Ik kom al haast klaar door er alleen maar aan te denken.

Ik zal haar in vele standjes nemen en het niet te snel doen allemaal, anders ben ik veel te snel klaar. En ik wil natuurlijk wel dat ze gaat genieten, zodat ze nog vele malen bij mij terug kan komen. Dat is in ieder geval mijn doel. Ik heb geen idee of ze nog met meerdere mannen neukt, maar het zou fijn zijn om zeker te weten dat ik de enige echte oudere man ben die dat tienermondje met zijn dikke pik mag vullen. En natuurlijk ook al die andere geile gaatjes.