Seks tijdens mijn eerste vakantiejob

Hoi, ik ben Angelina en hierbij stuur ik jullie mijn verhaal op. Het was tegen de zomer en omdat ik geld nodig had. Ik ben overal in de buurt gaan vragen of ze me konden gebruiken als hulpje. Alles was goed, poetsen, hulp in de huishouding, vakken vullen in de supermarkt, maakt niet uit. Ik wilde mijn rijbewijs gaan halen en was bereid hier veel voor te doen. Het was die dag heel erg warm. Ik liep met mijn afgeknipte spijkerboek en topje een supermarkt binnen en vroeg of ze werk voor me hadden.

De dame achter de infobalie vertelde me dat ik naar een kantoortje moest gaan vlak achter haar en ze wees naar een spiegel. Vlak langs de spiegel was een deur en een beetje zenuwachtig klopte ik aan. Een goed uitziende man van in de dertig deed de deur open en vriendelijk vertelde hij mij binnen te komen. Wat kom je doen, vraagt hij aan me, zoek je werk? Ik zeg ja ik wil mijn rijbewijs bij elkaar verdienen want binnenkort ben ik 18. Ik zag dat hij naar mij tepels aan het kijken was die hard geworden waren van de kou die in de supermarkt hing.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik zoek wel iemand die wat klusjes voor mij kan doen. Vul dit formuliertje maar in zodat we je persoonlijke gegevens hebben zegt hij en hij overhandigde mij een papiertje met allerlei vragen. Terwijl ik dat aan het invullen ben en voorover buig om te schrijven merk ik dat hij in mijn topje wil kijken. Eigenlijk vindt ik dat wel opwindend dat zo een oudere man naar mijn tieten kijkt. En ik voel dat mijn kutje daarvan nat aan het worden is. Uit het niets komt hij met de vraag of ik ooit gekust heb met een jongen en of ik verder ben gegaan dan dat????

Verbaast zeg ik dat ik nog nooit met iemand sex heb gehad en terwijl ik dat zeg staat hij op en komt achter me staan. Hij buigt over me heen en kijkt samen met me naar het formulier en hij snuift de lucht van mijn haren in zich op. Ik wil het rijbewijs wel voor je betalen zegt hij ineens en hij pakt me met beiden handen vast in mijn zij. Ik draai me naar hem om en voor ik er erg in heb begint hij me te kussen. In eerste instantie durf ik er niets van te zeggen en enkele seconden later vindt ik het wel geil. Hij grijpt me bij mijn tietjes en zegt dat ik zijn lul uit zijn broek moet halen.

Ik doe zijn gulp open en haal een enorme piemel er uit. Het lijkt wel een armpje van een klein kind zo groot is deze piemel. Pak hem maar in je mondje zegt hij en ik doe mijn mond zo ver open als ik kan en hij schuift zijn lul er in. Ik weet niet goed wat ik er mee moet doen en draai met mijn tong om zijn lul heen. Hij begint te kreunen en daarom denk ik dat ik het goed doe. Ik neem zijn ballen in mijn hand en begin deze te masseren. Heerlijk zegt hij, ga zo door… Hij duwt mijn topje omlaag zodat mijn tietjes tevoorschijn komen en deze bengelen heen en weer op de bewegingen die ik maak om zijn ballen te masseren.

Hij kreunt steeds harder en harder en voor ik er erg in heb spuit hij zijn sperma over mijn gezicht. Ik krijg wat van zijn warme vocht in mijn mond en ik slik het door, het smaakt eigenlijk best wel lekker. Plotseling wordt er op de deur geklopt, snel doe ik mijn topje omhoog en hij doet zijn lul in zijn broek, trekt zijn gulp dicht en gaat snel op zijn stoel zitten. “Binnen” zegt hij Koeltjes alsof er niets aan de hand is. De dame die ik eerder gesproken heb komt binnen en zegt; Sorry dat ik stoor maar ik zou graag vanmiddag vrij willen hebben, kan dat?

De man zegt tegen haar dat ze over anderhalf uurtje maar weer eens terug moet komen op zijn kantoor om het er eens over te hebben, waarschijnlijk zal ze het ook met hem moeten doen. Ze gaat weg en doet de deur weer dicht. Nou, je bent aangenomen zegt hij, hier heb je al 20 Euro. Ik ben blij, 20 Euro binnen een paar minuten verdient, wie wil dat nu niet?? Mijn rijbewijs ga ik hier wel halen hihihi Groetjes Angelina xxx