Op zaterdagavond naar de kroeg.

Op zaterdagavond had ik afgesproken met mijn vriendje dat wij naar de kroeg zouden gaan. Maar een uur voor die tijd had mijn vriendje gebeld om af te zeggen. Een vriend van hem was onverwachts langsgekomen en had kaartjes voor een voetbalwedstrijd. Mijn vriend was voetbalgek en besloot dus naar de wedstrijd te gaan. Ik was flink pissig, dit was al de zoveelste keer dat hij dit flikte. Dit keer besloot ik niet thuis te blijven en mijn vriendin te bellen wat zij gingen doen die avond. Wat ga jij doen vanavond vroeg ik.

Zij vertelde over een feestje waar zij uitgenodigd was en stelde voor dat ik meeging.Trek iets leuks, spannends en sexy aan en kom hierheen zei ze. Ik trok een leuk lingerie  setje aan en een ruim zittend jurkje waar je bijna maar net niet alles kon zien. Het was al een tijdje geleden dat ik zoiets aan getrokken had. Maar goed ik zou er een uurtje of twee heen gaan en dan ging ik naar huis om mijn vriendje op te wachten. Het was ongeveer tien minuten fietsen naar mijn vriendin toen ik bij haar aankwam en zei de deur opendeed in haar kamerjas zei ze me dat ik mijn fiets maar binnen moest zetten we zouden opgehaald worden.

Zij was nog niet helemaal klaar en vroeg mij even te wachten. Ik zat te wachten maar vond het een beetje heel lang duren dus ik besloot te kijken wat ze allemaal aan het doen was ik liep naar de douche toe en stapte zonder te kloppen naar binnen. We hadden elkaar toch al vaker naakt gezien. Toen ik binnen stapte zag ik haar op de grond zitten met haar benen wijd en de douche kop stond warm op haar kutje te sproeien. Ik schrok maar zei ook. Ze stond op en stamelde iets van sorry ik had je niet gehoord.

Ah joh zei ik met een lag op mijn gezicht iedereen doet dat toch maakt niet uit joh. Ik liep weg en even later kwam ze binnen en gaf me een zoen op mijn mond dank je wel zei ze omdat je het begrijpt. Toen ze op de bank kwam zitten keek ze me heel; eigenaardig aan. Dus jij doet het ook wel eens zei ze. Ja hoor zei ik aangezien mijn vriendje da laatste tijd meer zuipt dan neukt doe ik het steeds vaker bij mezelf. Ze leek opgelucht toen ik dat zei. Ze vertelde dat ze zich nog even moest opmaken en dat ze er zo aankwam.

Toen ze weg was ging ik even met mijn hand in mijn onderbroekje. Ik was flink opgewonden geworden toen ik mijn vriendin met haarzelf had zien spelen. En ik besefte niet dat zij zo mooi was. Op die manier had ik haar nooit bekeken. Ik werd ruw uit mijn geile gedachte gehaald. Ze gilde wat van boven en ik kon niet verstaan wat ze zei. Dus liep ik naar haar toe Ze stond weer naakt voor de spiegel en zei dat het een ander feestje werd dan ik dacht. Ze zegt joh ga eens zitten. En terwijl ze een sexy jurkje uit haar kast pakte kwam ze naast me zitten.

Zei zei mij ik merkte dat jij net erg opgewonden werd toen  jij naar mij stond te kijken. Ik knikte ja en kreeg een rood hoofd.Ik ging even verzitten op het bed en ineens voelde ik haar mond op de mijne. Zij begon mij te tongzoenen. Dit was de eerste keer dat ik dit met een vrouw deed en weer voel ik mijzelf nat en heerlijk opgewonden worden. ik vond het heerlijk en zoende haar vol overgave terug. Daarna begon zij mijn benen zachtjes te strelen en liet haar hand naar mijn poesje glijden. Uiteindelijk gleed haar hand in mijn broekje en begon ze me te vingeren.

Wat een heerlijk gevoel was dit. Ik was natuurlijk weleens gevingerd door mijn vriendje maar dit was zo anders. We lagen een beetje tegen elkaar aan te wrijven en opeens stond mijn vriendin op. Zij duwde mij op bed op mijn rug en gaf mij een innige tongzoen. Ik werd steeds geiler.Zij liet haar mond naar mijn borsten dwalen en begon innig aan mijn tepels te zuigen. Ik heb een verrassing voor jou en ga je heerlijk verwennen zei ze.Ik heb iets speciaals voor jou zei ze. Zij opende de lade van haar nachtkastje en haalde er een fraai gevormde dildo uit.

Hiermee ga ik jou heerlijk verwennen zei ze.Zij had ook een flesje in haar hand. Mijn fantasie sloeg op hol.Zij opende de fles met massageolie en begon eerst mijn borsten en buik te masseren. Waarbij zij met haar eigen borsten de mijne raakten. Wat een geil gevoel was dat zeg. Daarna draaide zij mij op mijn rug en begon de massageolie op mijn rug uit te wrijven. Haar handen wreven de olie vanaf mijn rug over mijn billen, richting mijn gladgeschoren kutje, waarbij zij af en toe een vinger in mijn kutje naar binnen liet glijden.

Rillingen van  genot gingen door mij heen. Daarna begon zij met de olie mijn kontje in te wrijven en liet af en toe haar vinger in mijn kontgaatje glijden. Om en om liet zij haar vingers in mijn kutje en kontje glijden en ik zag de geilheid in haar ogen. Nadat zij mij helemaal had ingesmeerd met de massageolie liet zij mij weer op mijn buik liggen en stopte plagerig haar tong in mijn kontgaatje, waarbij zij haar vingers in mijn kutje liet glijden. Jezus, wat was dit geil zeg. Dit had ik zelfs nog nooit met mijn vriendje gedaan.

Met mijn ogen dicht genoot ik ervan, toen ik een zoemend geluid hoorde en besefte dat zij de dildo had aangedaan. Het bleek een tweekoppige dildo te zijn die zij langzaam tegelijkertijd in mijn kontje en kutje liet glijden.  Zacht kreunend werd ik door haar geneukt met de dildo. Wat was dit geil. Mijn beide gaatje gevuld. Harder smeekte ik haar al gauw. Waarna zij de dildo harder begon te bewegen. Al heel gauw kwam ik tot een heftig orgasme, zoals ik nog nooit had beleefd. Dit was nog maar het begin van deze avond en het feestje hebben wij nooit meer gehaald samen.