Filip neukt tienermeid op zijn kantoor

De mooiste meiden kwamen iedere dag bij zijn kantoor voorbij. Filip kon al die 18 jaar oude sletjes haast niet weerstaan. In het begin bleef hij gewoon binnen zitten, maar na een tijdje besloot hij om, iedere keer wanneer de meiden langs kwamen lopen of fietsen, even buiten een sigaretje te gaan roken. En meteen bij de eerste keer dat hij dat deed, was het raak. Een heel erg leuke tienermeid keek terwijl ze langsfietste en zag hem staan. Ze stopte, keek om zich heen en reed op hem af. Ze lachte vriendelijk en vroeg Filip of hij alleen was.

Hij beaamde dat en meteen daarna stapte ze af en liep ze zo bij zijn kantoor naar binnen. Filip bleef koel en hij rookte zijn peuk op en zag dat ze de luxaflex dicht had gedaan. Hij had geen idee wat hem daar te wachten zou staan, maar hij had er maar wat zin in om erachter te gaan komen. De peuk was op en hij ging naar binnen. Daar, op zijn bureau. Zat een spiernaakte tiener met haar benen wijd van elkaar, met haar vingers die over haar klitje aan het wrijven waren. Hij kreeg meteen een stijve en maakte zijn broek los en begon zich schaamteloos voor de tienerslet af te trekken.

Ze vroeg Filip of hij niet eventjes dichterbij wilde komen staan, zodat ze er beter bij zou kunnen. Hij deed het en meteen dook ze een stuk naar voren, gleed van het bureau en zat op haar knietjes voor Filip en nam zijn dikke pik in haar jonge handen en trok zijn voorhuid naar achteren, waarna ze zijn pik in haar mond nam. Ze zoog hem heerlijk af. Dat was alweer even geleden dat Filip gepijpt was, een genot om weer te mogen ervaren. Na een paar minuten aan zijn harde lul te hebben gelurkt, tilde hij haar overeind en zorgde Filip ervoor dat ze zich om ging draaien.

Met haar handen op het bureau en haar kontje naar achteren gestoken, haar benen een beetje van elkaar, was het sletje klaar om geneukt te worden. Filip stak zijn dikke pik tussen haar 18 jaar jonge schaamlippen en neukte haar met lange, diepe halen. Zijn pik stond haast op knappen, zo ontzettend geil was het. Hij greep de smalle heupen van de tienermeid beet en begon haar sneller te naaien. Hij keek toe hoe zijn harde paal diep in die hete poes van het meisje gleed en er weer uit kwam en trok zijn lul er na een paar minuten uit en drukte zijn eikel tegen haar maagdelijke jonge anus.

Ze beet op haar onderlip en kneep haar ogen dicht, toen Filip er bij haar naar binnen gleed. Die harde grote lul in haar tienerkontje was haast teveel, maar ze kon er aan wennen. Hij naaide hard en diep en het meisje gilde van genot. NA een minuut of twee trok Filip zijn pik uit haar anus en zoog het meisje hem weer af, waarna hij zijn dikke lading zaad in haar jonge tienermondje spoot. Het meisje slikte alles goed door. “Ik kom van de week weer even langs, dan gaan we het langer doen”, zei het sletje, terwijl ze zich vrijwel meteen na het spuiten aan begon te kleden. “Ik heb nu huiswerk. Tot snel!” Filip was zo blij als een pauw en kon niet wachten tot het sletje eindelijk weer bij hem aan zou komen.