De kinderoppas van de buren

We hadden buren die kinderen hadden. Ik (Leon, 38 jaar) zag een mooie meid van een jaar of 19a20 jaar bij hen aankomen en die zou de oppas moeten zijn.

Ik was in die tijd nog vrijgezel, dus ik zag mijn kans schoon om die jonge meid te proberen te verleiden. Ik val nou eenmaal op jonger en het idee alleen al dat ik dat strakke tienertje aan mijn paal zou kunnen rijgen was voor mij al meer dan voldoende om een enorme harde paal in mijn broek te krijgen. Toen die was weggezakt, concentreerde ik mij en ging ik naar het huis van de buren en belde ik aan. Het mooie, frisse ding deed open en ik keek recht in haar ogen, maar ondertussen vielen de rondingen en de curves van dat heerlijke sletje mij wel op.

Telkens als ze even wegkeek, nam ik alles heel snel in mij op. Ik was mijzelf aan het voorstellen en liet duidelijk door middel van mijn blik en mijn houding merken dat ik haar wel zag zitten. En ik denk dat ze dat wel doorhad. Ik had een hondje in die tijd en ik zei dat als ze op de dagen dat ze niet bij de buren hoefde op te passen, best voor mijn hondje zou mogen zorgen. Daar zou ik haar dan hetzelfde voor betalen. Meer kon ook, maar daar kwam dan wel wat bij kijken.

Ik knipoogde erbij en was in afwachting van hoe ze zou reageren. ‘Extra geld wil ik wel verdienen, ik heb het nodig voor mijn studie’, zo zei ze. ‘Het maakt mij niet uit wat ik moet doen. Maar als het is wat ik denk dat u bedoelt, dan doe ik het heel erg graag!’ Ik kon mijn geluk niet op, mijn pik begon zich alweer wat meer in mijn broek te bewegen. We spraken voor de volgende avond af. Ze zou langskomen en voor de hond zorgen. Maar wat er die avond ook zou gaan gebeuren, de hond verzorgen zou niet één van haar taken zijn.

Ze kwam aan de deur en belde aan. Ik had niet door dat ze al kwam, dus ik had haar nog niet gezien. Ik liet haar binnen en zag een waanzinnig mooie meid met een heel erg strakke broek aan en een nog strakke T-shirt. Ik had mijn joggingbroek aan met niets eronder en was mijzelf zo goed als mogelijk aan het beheersen. Ik liet haar binnen en toen ze langs mij liep, kwam haar arm tegen mijn kruis aan, waar een half harde lul hing. Ze stopte, draaide zich naar mij toe en greep zo mijn pik door mijn broek heen vast.

Die jonge meid wist wel raad met dat ding, dat had ik eigenlijk direct al door. Ze trok hem door de stof heen af en lachte naar mij. We liepen de kamer binnen terwijl ze mijn lul vasthield. Even moest ze loslaten zodat ik de gordijnen snel dicht kon doen. Daarna trok die heerlijke jonge oppas mijn broek naar beneden en begon ze al staand met mijn lul te spelen. Ze maakte haar eigen broek op heel behendige wijze met één hand los en ik trok de strakke spijkerbroek naar beneden. Ze had geen slipje aan.

Ze draaide zich al trekken aan mijn pik om en liet dat jonge mooie kontje aan mij zien. Ik begon ermee te spelen terwijl ze mijn eikel tussen haar bilspleet drukte en heen en weer bewoog. Ik had het niet meer en haalde haar hand van mijn lul af. Ze had net de voorhuid goed naar achteren getrokken en ik duwde haar naar voren. Ze was bijzonder lenig en leunde met gestrekte benen op haar handen op de vloer. Ik trok die billen van elkaar en zonder te aarzelen pompte ik mijn 20 centimeter diep in haar geopenbaarde poesje.

Ik zag hoe haar schaamlippen ver uit elkaar werden gedrukt. ‘Oh meneer, wat bent u groot!’ zei het sletje op hoge en haast kreunende toon. Ik pompte mijn pik tot aan mijn ballen in haar. Ze kon het wel hebben, maar er zou niet nog 4 centimeter bij moeten komen. 20 is dan ook meer dan genoeg om een tiener helemaal kapot te neuken kan ik je zeggen. Ik naaide haar zo hard, op een gegeven moment tilde ik haar tijdens het neuken in de lucht. Dat was natuurlijk niet heel praktisch en dus zette ik haar op de tafel, met haar voorkant naar mij toe en kon ik nog veel beter zien hoe mijn lange en dikke leuter haar kutje opende.

Hij was zo lekker nat en ze kreunde ne speelde met haar klitje tot ze gillend klaarkwam. Ik was blij dat de buren net thuis waren, anders hadden ze misschien wel komen kijken wat ik daar allemaal aan het uitvoeren was. Ik kwam ook klaar. De tiener-oppas wilde mijn zaad in haar mondje voelen en dus liet ik haar nel op de stoel bij de tafel zitten en zoog dat jonge ding mijn zak helemaal leeg. Het was veel, maar ze slikte het allemaal goed door.

Toen we klaar waren, mocht ze zich opfrissen en gaf ik haar, nog naakt op de bank zittend met een half harde lul, geld. Ze nam het aan en mocht gaan. ‘Maar je kunt ook blijven slapen als je wilt hoor’, zei ik snel. ‘Je verdient extra, maar dan zal ik je pas echt flink te pakken nemen. Ze trok haar jas weer uit en kwam naast mij zitten en nam mijn lul in haar handen.

Het beloofde nog een heel erg lange nacht te gaan worden, waar ik echt waanzinnig van heb genoten. De volgende dag kon dat sletje amper lopen. Wel lastig, als je de hond uit gaat laten. Maar ze had het er echt wel voor over, zoveel was mij wel duidelijk. Nu ben ik getrouwd, maar als ik die meid nog weleens zie lopen, dan krijg ik echt spontaan weer enorm veel zin.